brkmnd 24.07.2024

Jeg var på Molevitten på Samsø. Der optrådte jeg med to numre - her Secret Agent så tæt på som jeg husker den var.

Secret Agent - MolevittenEdition Love Share
brkmnd 23.06.2024

Så fik det sgu en tur til - altså mit nummer Secret Agent. Jeg har lavet det en del gange. Og nu igen. Det mangler hele tiden lidt. Og når det lige passer ind, gir jeg det lidt love. Her take5 - første take.

Secret Agent Love Share
brkmnd 17.06.2024

Der er den her underlige battle mellem medierne. Først var det Den Sorte Svane der fyldte hele SoMe-billedet. Den er fra tv2, det kunne DR ikke holde ud. Introducing Sexisme i musikbranchen. Brygmann ryder mediebilledet, hvilket rammer beredsskabsstyrelsen lige i deres behov for opmærksomhed. Så nu har vi fået "danskerne skal kunne klare sig i tre døgn hvis krigen kommer". Hvem bliver den næste der går viralt? Eller stopper det ved den her tretrinsraket?

Love Share
brkmnd 17.06.2024

Vi har alle været der. Gider man gøre noget ved det? Eller lader man den indre sociopat regere. Vi lader den stå lidt.

Love Share
brkmnd 13.06.2024

I 2021 var jeg til traktortræk på Samsø. Der optog jeg den her Zetor Crystal (tjekkisk traktor) så jeg kunne spille trommer henover den. Det gjorde jeg så, men nu har jeg altså gjort det igen - når man nu har sådan en lækker rytmeboks at hand tunet til det yderste og i G#. Altså: Samsø tractor track - på lige dele flybenzin, skæve taktarter og ozonlag:

https://www.youtube.com/embed/IfReBzVEClQ?si=tVcKQY0mJpQaUcro Love Share
brkmnd 12.06.2024

Om de sofa-detektiver der har lavet efterforskning i forbindelse med Baby Reindeer (fra artiklen): **** Ved flere lejligheder har Richard Gadd forsøgt at få stoppet ’efterforskningen’ i den sande historie bag serien. Han fortalte GQ, at han aldrig har afsløret Marthas rigtige navn, og at han har ændret så meget på fakta om hende i serien, at han ikke engang tror, hun vil kunne genkende sig selv. »Det, jeg har lånt fra virkeligheden, er en følelsesmæssig sandhed,« understreger han. Netflix har også mødt kritik for ikke at sløre de virkelige personer nok eller efterfølgende gjort nok for at afbøde skaderne. Medieadvokat Mark Stephens fra firmaet Howard Kennedy, der har hjulpet folk, der er blevet hængt ud i lignende sager, siger til The Guardian, at al balladen omkring Baby Reindeer illustrerer en bekymrende tendens, hvor samspillet mellem fiktion ’baseret på sande historier’ og internettet truer med at ødelægge en masse menneskers liv: »Måske er vi nået dertil med true crime-underholdning, hvor vi har brug for advarsler til seere og lyttere, der siger: ’Lad venligst være med at undersøge dette selv’.« **** Jeg har set det meste af serien. Skal helt sikkert se den færdig. Men hvorfor overhovedet bruge den der label ”baseret på virkelige hændelser”. Hvorfor ikke bare sige det er fiktion. Går der noget tabt af det? Som om vi ikke kan lære noget af fiktion. Eller endnu værre: som om vi alligevel bare ser fiktion som noget der er sket i virkeligheden. Altså vi kan ikke skelne. Som om vi ikke har en fantasi eller ikke tror den eksisterer. Det virker nogen gang som om noget kun har en værdi hvis det er sket i virkeligheden. Men virkeligheden er jo ikke fantastisk. Det er begrænset hvad den kan fortælle os.

Netflixs ’Baby Reindeer’ kan ændre den måde, vi ser på traumer og seksuel vold mod mænd på https://www.information.dk/kultur/baby-reindeer-mesterklasse-traumekonsekvenser Love Share
brkmnd 09.06.2024

Anden del i serien om min post der blev taget ned fra fb af en af sidens botter. Min post om Democracy Green Washing blev taget ned, men det her får lov at blive oppe? Bortset fra det er det faktisk en interessant post. Den er ret simpelt polariserende. Enten er man vegetar og uenig og bliver måske sur og skriver et eller andet. Posten får mere eksponering. Eller også er man kødæder og synes grøntsager er noget man fodrer ungernes fede kanin med. Så man kan æde den. Så kan man give posten et hjerte og den får mere eksponering. Jeg kom sikkert til at stoppe op et kort øjeblik på et antivegetarmeme. Og straks troede fb at jeg ville bruge mere af min kostbare tid på deres lorteplatform hvis de foreslår mig den slags. Sejt!

Love Share
brkmnd 09.06.2024

Jeg var til samsø traktortræk for 2-3 år siden. Der var en Zetor Crystal. Altså en traktor. Jeg tror det er et ukrainsk mærke. Den var vist fra 70erne eller sådan noget. Selvfølgeligt tunet. Jeg optog den og lagde trommer oven i da jeg kom hjem. Men det blev aldrig rigtig fedt. Så nu har jeg lavet trommerne igen, present: Zetor Crystal og Samsø TraktorTrack!

Zetor Crystal - Samsø TraktorTrack Love Share
brkmnd 07.06.2024

Det her nummer har jeg lavet nogle gange. Jeg er aldrig blevet tilfreds. Så nu får den sgu en tur igen. Det er nummeret Telephone - en blanding af Posemandens bil og All Along the Watchtower. For ikke at tale om Bjergkøbing Grand Prix. Videoen er klar. Og altså en tur til. Nu må den snart være der, for fanden!

Brkmnd - Telephone (Take 4) Love Share
brkmnd 07.06.2024

Her første del i serien om min post der blev taget ned fra fb af en af sidens botter. Min post om Democracy Green Washing blev taget ned, men det her får lov at blive oppe? Jeg sværger: hvis jeg anmelder kanalen, sker der ikke en skid.

Love Share
brkmnd 06.06.2024

Jeg prøvede at dele min tidligere post om green washing på den anden fb. Den blev sgu pillet ned igen med det samme med understående grund. Mit bedste bud efter at have læst fb's spamregler: den blev pillet ned fordi en eller anden robot på fb troede jeg udgav mig for at være yt - den har jo et billede derfra. Men det gør mig bare endnu mere sur: hvorfor får alt det andet lort lov at leve på fb? Der var på et tidspunkt en side jeg blev foreslået hele tiden. Der delte de qAnon og konspirationsteorier i et væk. Jeg nåede vist at anmelde den 4-5 gange. Men den blev oppe. Lorteplatform! Nå. Der er ingen grund til at jeg deler mit green washing rant på fb - der er ingen der ser det derinde alligevel. Hvilket selvfølgeligt er grunden til at det bliver pillet ned. Den der konspirationsside havde/har så vidt jeg husker flere hundrede tusind interaktioner. Så mit får du bare her i stedet. Værsgo <3.

Love Share
brkmnd 06.06.2024

Det her er sådan noget der gør mig lidt knotten. Jeg kalder det democracy green-washing. Det sker vist på de fleste store SoMe-platforme (billedet er fra yt): de minder en om at man skal smutte ned og stemme til i det her tilfælde eu-valget. Samtidig er jeg sikker på at den største trussel mod noget som helst demokrati netop er SoMe-platforme. Og det er så meget lettere at lave en banner og minde folk om at stemme end det er at rydde op i misinformation og bullshit på de her lorte-platforme. De er polariserende og prøver at vaske deres hænder med stemmeopfordringer. Selvfølgeligt skal man stemme. Det er faktisk det eneste politiske råd man skal følge fra nogen som helst SoMe-platform.

Love Share
brkmnd 02.06.2024

Sådan gør man altså på SoMe-platforme. Her er dagens cykeltur vist med Garmin-grej og hvad har vi. Hvis du synes jeg kører langsomt, er det fordi det er varmt. Sådan er det. Ja.

Cykeltur i Ballerup - målt med Garmin-dims
Love Share
brkmnd 30.05.2024

Jeg kom lige i tanke om den her rebus jeg uploadede på den anden fb for 100 år siden. Den er stadig ikke blevet løst. Altså har den 1% af alle de genier der render rundt derude med fråde om munden og selvklappende hænder, ikke været forbi min forpulede fb-side. Ingen af dem! Nu har du chancen. Men gå ikke søvndrukken rundt i skuret med lort i bleen natten lang af den grund. Du kan så meget andet <3.

Love Share
brkmnd 29.05.2024

For nu at forfølge det komplette mht. fb-oplevelse: endnu et billede af mig. Denne gang er jeg ved at indspille trommer til noget eller intet. Sådan her.

Love Share
brkmnd 29.05.2024

For nu at gøre fb-oplevelsen her komplet: billeder af mig. Her er jeg hvor jeg læser op til en hvedekornsoplæsning. Jeg tror i marts. Selvfølgeligt digte. #rigmor.

Love Share
brkmnd 27.05.2024

you went dying hows that different from flying just dont go crash ing the party no one will remember

Love Share
brkmnd 27.05.2024

Part to af mysteriet om de der kunstsider om Johannes V. Jensen. På vielskerkunst.dk er der en "kontakt os". Som så henviser til klikko. Klikko.dk viderestiller en til klikkoseo.dk som er, ja, du gættede rigtigt, en side for SEO (search engine optimization). De pumper altså sider fyldt med ai-genereret lort ud om feks. stakkels Johannes V. Jensen. Siderne er i overtal og bliver placeret højt på google. Det medfører at de dukker op ved typer af søgninger – feks. skoleelever der går i panik inden en eksamen og skal bruge noget akutviden om Johannes V. Jensen. Google fungerer efter et linking-system: jo flere andre sider der linker til din, jo mere populær tror google den er. Derfor fungerer klikko. Sejt! Her med vielskerkunsts bud på hvordan J. V. Jensen ser ud.

Love Share
brkmnd 27.05.2024

Det her altså lidt syret. Hvis man søger på "johannes v jensen interferens" på google får man: - https://www.google.com/search?q=johannes+v+jensen+interferens&rlz=1C1GCEA_enDK1021DK1021&oq=johannes+v+jensen+interferens&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDkyMjlqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#ip=1 Jeg ved ikke hvor længe det bliver ved med at være sådan. Har vedhæftet et billede. Alle de resultater med det der ikon er autogenererede. Feks. det her fra vielskerkunst.dk: **** "Interferens Johannes V Jensen" følger historien om en ung dansk kunstner ved navn Preben Gregersen, der begiver sig ud på en rejse gennem tid og sted. I sin søgen efter inspiration og sandhed udforsker Preben forskellige kulturer og historiske perioder. Romanen skildrer ikke kun hans fysiske rejse, men også hans indre rejse som kunstner. **** Hvilket er noget totalt sludder. Der er på søgetidspunktet 8 af de her nonsenssider før jeg når ned til lex.dk. Jeg har fundet ud af det fordi jeg selv har interferens til at ligge på min hjemmeside: - https://dk.brkmnd.com/Blogaden/374 Og den er røget godt ned ad listen. Nederen. På vielskerkunst.dk er der en side om annoncering. Hvilket er derfor de gør det. Altså lukker lort ud, men i så store mængder at google tror det er et hit. Hvis ikke google regulerer, holder folk op med at bruge søgemaskinen. Hvem gider det her. Syret. Det minder mig om de der sider der lover at du kan købe dig til besøg på din hjemmeside. Det de så gør, er feks. at lægge skjulte iframes ind på pornosider. Vildt!

Love Share
brkmnd 26.05.2024

Jeg er næsten lige blevet tattoveret (staves vel nogenlunde sådan der). Jeg kom i tanke om dengang i 2009 hvor vi arbejde i et call-center og sad og blæste internettet igennem for lort og pis. Og fandt intet mindre end det her mesterværk - beware!

Love Share
brkmnd 26.05.2024

Jeg er røget ind i et døds-loop på yt med Ilmers Corner. Hvad sker der for mig? - https://www.youtube.com/watch?v=7qIacdj5_UY Ilmer havde sit corner som en del af Banjos Likørstue i starten af 00'erne. Han sad i sin sofa og sugede fede og blev baske og anmeldte ugens knæk. Det gør han sikkert stadig. Jeg tror bare ikke han hedder Ilmer længere. Det var noget med at han blev sagsøgt af nogle andre Ilmere der røg og måske stadig ryger end del mindre fede end ham med og i sofaen: - https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article3227089.ece Det var for syret dengang. Der var gæster - de nåede aldrig rigtigt at fatte hvad der foregik. Det gjorde vi heller ikke. Så kunne vi sige "slaskeren" og "hva sker der for dig" og gøre det der med hånden så man så helt grillet ud. Men nu har jeg altså fundet ud af han havde en hjemmeside: - https://web.archive.org/web/20021121104057/ilmerscorner.dk/ Men! Senere end nu har jeg altså fundet ud af at han stadig har en hjemmeside: - https://ilmerscorner.dk/ Nu rykker vi! Den kan det samme bare mere. Og man kan se alle de der videoer. For sindssygt! Så gik der lige 20 år med det.

Love Share
brkmnd 01.04.2024

Jeg kom hjem en dag med de her trommer. Altså jeg kom hjem og var ikke helt tilfreds. Så jeg drønede i øveren og optog nogle andre som altså er de her. Så ikke de her første gang. Nå. Jeg har fået knaldet nummeret Bagfront sammen af dem. Teksten er vist lidt inspireret af Space Lord. Ellers er der vel ikke så meget at sige om nummeret lige nu. Andet end der er godt med knald på det. Jeg ved ikke om den her volume overlever til the final stage. Indtil i hvert fald.

Bagfront Love Share
brkmnd 29.03.2024

Jeg hørte det lige i et radioindslag på P1 om valg-rallies: Mener du vælgerne er for dumme til at selv at vælge hvem de skal stemme på. Den anklage har jeg mødt før. Vi hæver niveauet: politikere nu om dage ligger under for markedsmekanismer. Hvis du er politiker, er du et brand. Du skal sælge dig selv. Det har ikke noget med idealer at gøre. Markedsmekanismer er de samme mekanismer der gør folk afhængige af SoMe-platforme. Det er et quick-fix og de samme mekanismer der gør folk afhængige af alt muligt andet. Hvis man anfægter de her mekanismer, altså hvis man anfægter at det kan være ret svært som vælger at lave et velfunderet valg, så bliver man anklaget for at synes at vælgerne er for dumme. Men det er jo ikke det man påpeger. Man synes ikke vælgere er dummere end narkomaner, alkoholikere eller lignende. Der er den her idé i det liberale tankemønster om at mennesker altid er i stand til at foretage et fuldstændigt unbiased valg. Og hvis man anfægter det, synes man mennesker er for dumme. Så hvis jeg påpeger en eller andens afhængighed som noget som helst andet end noget personen helt overlagt har valgt, synes jeg at personen er dum. Sygt!

Love Share
brkmnd 28.03.2024

Fra artiklen: **** Netop gennem den kontinuerlige, negative og sandsynligvis spindoktorordinerede politiske artikulation og problematisering af tendensen finder den hidtil relativt stumme modstand, hvad den behøver, for at bevæge sig fra uudtalt individualiseret praksis til et mere højlydt kollektivt projekt. Et projekt med egne forestillinger om, hvad det gode liv indeholder, konkretiserede værdier, gennemarbejdede standpunkter og reflekterede fremtidsforestillinger (Maj My Humaidans Ærømanifestet er et godt eksempel herpå). **** Artiklen handler om at det at Mette F. ævler løs om at vi alle skal højne vores arbejdsmoral, giver os et sprog vi kan skabe modstand ud fra. Altså der har ikke været snakket om den her højning af arbejdsmoralen før i offentligheden. Så vi har ikke haft noget at tale ud fra når vi har følt modstand mod profitmaksimering og endeløs jagt på forfremmelser. Men det sprog har vi så fået nu. Jeg ved ikke om det var det Mette F ville opnå.

Statsministerens opsang om ’højere arbejdsmoral’ kan vække en modstandsbevægelse https://www.information.dk/debat/2024/03/statsministerens-opsang-hoejere-arbejdsmoral-kan-vaekke-modstandsbevaegelse Love Share
brkmnd 14.03.2024

Fra artiklen: *** Det er en banebrydende lov, der træder i fuld kraft om to år. Skitsen til den blev først lagt frem af EU-Kommissionen i 2021, og tilgangen er kort fortalt, at man placerer den kunstige intelligens i fire forskellige risikogrupper, hvoraf en uacceptabel risiko er lig med et forbud. Det gælder eksempelvis såkaldt social scoring, hvor man bruger kunstig intelligens til at belønne eller fratrække borgerne point, alt efter hvordan de opfører sig i samfundet. *** Lad os lige kikke på forbudet - https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20240308IPR19015/artificial-intelligence-act-meps-adopt-landmark-law : *** The new rules ban certain AI applications that threaten citizens’ rights, including biometric categorisation systems based on sensitive characteristics and untargeted scraping of facial images from the internet or CCTV footage to create facial recognition databases. Emotion recognition in the workplace and schools, social scoring, predictive policing (when it is based solely on profiling a person or assessing their characteristics), and AI that manipulates human behaviour or exploits people’s vulnerabilities will also be forbidden. *** OK. Det lyder altså interessant, det der Social Scoring. Lad os slå det op - https://www.kaspersky.com/blog/social-scoring-systems/ : *** Imagine: every action you take, every interaction you have, every movement you make—all reduced to a single rating on a five-point scale. A higher rating opens the door to fabulous opportunities and special benefits, while a low rating can, essentially, keep you shut off from the rest of society. That is, in essence (albeit simplified), what a social rating or social scoring system is. *** De her mekanismer eksisterer på divers SoMe-platforme. Det er dem der afgør hvor populær man er på dem. Og hvor populære ens opslag er på dem. Det er nok meget godt der er kommet et forbud mod at den slags popularitetskonkurrence ikke må bruges af offentligheden.

Det er på tide at regulere kunstig intelligens. Derfor er EU’s nye lov kærkommenhttps://www.information.dk/udland/leder/2024/03/paa-tide-regulere-kunstig-intelligens-derfor-eus-nye-lov-kaerkommen Love Share
brkmnd 04.03.2024

Jeg fandt gennem yt det her nummer med Andreas Odbjerg. For folk der ikke bruger yt: nummeret hedder "Svært at være fantastisk". Og det er Emma Sehested Høeg der synger. Det gav mig lidt af et chok. Det har den der friske bossanova/samba-ting over sig. Og så er der jazz-fløjte-solo. Teksten er dansk og rimeligt rap-dissende på en cool måde. 2 ting nummeret vækker i mig: - Det er ikke særlig svært at lave noget nu om dage der lyder radikalt anderledes. - Derudover hvor uendeligt kedeligt og forudsigeligt dansk popmusik ellers er. Please kom med mere af sådan noget her!

https://www.youtube.com/embed/WWZ9GWkrBtg?si=Ac-egtJifRaFqlEp Love Share
brkmnd 11.02.2024

Jeg faldt lige over en anmeldelse af Cillemouses nye bog i information - linket herunder, og fra anmeldelsen: **** Det lader til, at Cecilie Haugaard derved prøver at imødekomme mulig kritik af sin bog. Men hun udstiller samtidig, at hun helt har misforstået, hvad det egentlig kritisable ved Instagrim er. Det er ikke, at en smuk og privilegeret kvinde som hende har skrevet en bog om dårligt selvværd. Det må hun gerne. Problemet er derimod, at hun har en virksomhed, der tjener rigtig mange penge på potentielt at skabe denne usikkerhed hos andre. Hykleriet ligger i, at hun i sin bog citerer undersøgelser om unge piger, der får depression, angst og skader sig selv, fordi de sammenligner sig med andre på Instagram. Samtidig med at hun er en af Danmarks største udbydere af den type indhold, som risikerer at gøre skade. **** Nok om hende. Eller så ikke. Hun har været i deadline - https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-cillemouse-om-faren-ved-instagram_434396 . Og her cirkus 18 minutter inde i indslaget snakker Cillemouse om inspiration opnået ved at se på andres glansbilleder af perfekte liv på insta. Jeg er stødt på denne slags for inspiration før - selvfølgeligt på sociale medier. Ideen er at man bliver inspireret af at købe et eller andet. Jeg har feks. set det for en trommeslager på yt. Hos ham kan jeg blive inspireret af at købe noget lort til trommesættet/optageudstyr. At købe noget nyt inspirerer mig til at spille trommer fordi det angiveligt giver mig et nyt udgangspunkt for at spille trommer. Feks. et nyt trommesæt. Eller man kan sige at det "motiverer" mig til at spille trommer - evt. fordi jeg har brugt penge på et nyt trommesæt. Det er ret fucked når man tænker over det. At feks. det at spille trommer ikke har en værdi udover de penge vi bruger på trommeudstyr. At inspiration og motivation er lig med forbrug. En ting er at SoMe-platforme smadrer selvværdet hos samtlige unge der bruger dem, og at der bliver hældt millioner af kroner i lommen på influencere blottet for selvindsigt. Men den her redefinering af sproget. Den får det altså til at løbe koldt ned ad ryggen på mig.

Cillemouses hyklerihttps://www.information.dk/indland/anmeldelse/2024/02/cillemouses-hykleri?lst_mst#comments-open Love Share
brkmnd 08.02.2024

Jeg fandt det her meme på fb. Altså den anden. Ind her: **** - One day we will die, Snoopy - Yes, but every other day we will live **** Er det overhovedet et rigtigt snoopy-citat? Det er i hvert fald ikke rigtigt. En dag dør vi, og vi lever ikke en eneste dag efter den. Altså jeg dør på dag x. Er jeg så i live dag x + 1? Hvad med x + 2? Faktisk er jeg ikke i live dag x + n, n &isin; {0, 1, ... , &infin;}. Sluddercitat.

Love Share
brkmnd 07.02.2024

As usual: jeg kom hjem med nogle trommer. Nummeret her hed først Hail to The King. Not for long, though. Altså jeg kom hjem med nogle trommer. 4/4-dele for det meste. Men omkvædet er i 4/4 + 5/4. Altså 9/4 man jo kan dele op i 3 * 3/4. Så tjek lige polyhejs på guitar/klaver mod trommerne og bassen i omkvædet. Her i hvert fald første take. Take care!

Solstorm Love Share
brkmnd 30.01.2024

Fra artiklen: **** Samler man data om menneskehedens og klodens udvikling siden 1750 og frem og arrangerer dem i grafer, får man et vildt resultat. Omkring 1950 er det, som om alle trends går ind i en ny eksplosiv fase. Om det er transportsektoren eller rydningen af tropisk skov. Alt vokser. **** Den antropocæne tidsalder starter lige efter krigen. Der sker for alvor noget i 50'erne hvor vi får marshall-hjælp mod at importere livsstil fra USA. Og så røg klimaet. Sådan kan det gå. Artiklen handler om Erna Lorentzen der vandt et parcelhus efter Amerikansk forbillede i Femina. Et parcelhus er lig med energiforbrug og klimaforandring. Der kan man bare se.

Da Erna Lorentzen vandt et eventyrhus i Femina, gik kloden ind i en ny epokehttps://www.information.dk/moti/2023/12/erna-lorentzen-vandt-eventyrhus-femina-gik-kloden-ny-epoke Love Share